About us – vacant positions

It is an honor for us to deliver quality; always with the customer in focus. Would you like to join?

We offer you constant development!

Our team; #teamhrmanager consists of experienced enthusiasts with a great amount of passion, for making a difference for all our customers in the HR business; with a wish of optimizing their everyday lives. We work effectively and develop constantly with our customers, so our universe #HRinfront is constant developed. We are driven by innovative thinking, exceptional customer service and to accept all kinds of changes.

We offer you a specialist world!

In #teamhrmanager we are all specialists in our software solutions, which we are all driven by maintaining and adjusting for all our customers’ needs – it doesn’t matter if it is our recruitment, onboarding or HR system.

We offer you an amusing work day

The smile gives cheerfulness and that’s why appreciate a good smile on work. Our common events, no matter if it’s our annually DHL relay race, our team building events or parties, it is always with big smiles. We are colleagues who create nice moments and close bonds.

If we have any vacant positions which seems interesting, we would love to hear from you and receive your application.
You are also more than welcome to create a job agent, if you want to receive automated messages when new vacant positions occur.

You can see all our vacant positions further down the page.

Vacant positions

In the registration phase, we use our own recruitment system, which is also used for administrating our courses and other activities. Down below, you can subscribe for our events, just by one single registration:

Our customers say the following about HR Manager…

“Det har været en fordel for os at arbejde i HR Manager, da det var muligt at arbejde decentraliseret med rekrutteringer i kommunen. Vi har mange afdelingsledere, der selv opretter stillinger og behandler ansøgninger uden, at vi skal involveres. Mulighed for at stille målrettet screeningsspørgsmål til kandidaten inden en samtale betyder utroligt meget i forhold til udvælgelsesprocessen. Systemet medvirker til optimering af vores rekrutteringsprocesser, og vi er glade for samarbejdet med HR Manager og det løbende arbejde med udvikling og forbedringer af systemet”

Susan Nielsen, Personalefuldmægtig, Vallensbæk Kommune

“Det har været en fornøjelse at samarbejde med HR Manager; de har et koncept, der bare virker hele vejen. Alt hvad vor forrige leverandør gjorde forkert gør de bare ekstra godt!”

Mette Lolk, HR Business Partner, Caverion A/S

“Vi valgte at skifte til HR Manager Talent Recuiter, pga. af deres stabilitet, fleksibilitet, funktionalitet samt kompetente support. Vi havde netop opbygget et prisvindende career site, da vi valgte at skifte til HR Manager Talent Recruiter, så derfor skulle rekrutteringsløsningen indeholde samme kvalitet som resten af vores site, og dette har bestemt været tilfældet. Vi har været glade for skiftet og benytter systemet på lokalsproget i alle de lande Dong Energy er repræsenteret.”

HR senior Konsulent, Training & Development, DONG Energy A/S

“Ønskedrømmen for alle der arbejder med rekruttering. Enkelt og overskueligt”

Jan Erik Karlsen, Recruiter, Nordea

“Vi implementerede HR Manager Talent Recruiter hos AIBEL i maj 2008 og anvender systemet på alle vores lokationer, både i Norge og andre steder i verden. Vores erfaring er, at systemet er brugervenligt og let at lære for både vore professionelle HR-konsulenter samt for vores ledere. Vi får hurtig feedback og stor støtte, når vi har brug for det. Siden vi begyndte at bruge HR Manager Talent Recruiter, har vi rekrutteret 1.000 nye medarbejdere på verdensplan gennem systemet.”

Hanne Ottesen, HR Manager Rekruttering, AIBEL AS

“Det har været en glidende proces at implementeringen af systemet i vores butikker i fem lande. Ledernes erfaring er, at systemet er brugervenligt, og de arbejder i det uden problemer - selv uden uddannelse. Hurtig og god support vi sætter pris på, at det er en lille virksomhed, som vi kan føle os tætte med. De lytter altid til os. Vores mening er, at der er et stort udviklingspotentiale med HR Manager som vores leverandør.”

Maria Wiik, HR Manager, Glitter International ApS

“Når vi søger nye medarbejdere, bruger vi bl.a. vores emnebank som en del af rekrutteringen.
Vi benytter HR Manager Talent Solutions, fordi de leverer et professionelt og fleksibelt rekrutteringssystem, som lever op til vores forventninger og krav.”

Jakob Dahmlos Madsen, Direktør, Dahmlos Security

“Da vi skulle vælge et rekrutteringsværktøj, var det afgørende for os, at systemet var brugervenligt, for ansøgere såvel som for brugerne. Vores erfaring er, at HR Manager lever op til vores forventninger. Vi har nemt kunnet tilpasse systemet til vores behov og oplever en høj grad af fleksibilitet. Derudover værdsætter vi, at vores erfaringer tages i betragtning, når det kommer til systemets udvikling.”

Christina Lindskog, HR-konsulent, Wiersholm, Mellbye & Bech advokatfirma AS

“Som en rekrutteringsvirksomhed er vores erfaring, at Talent Recruiter er et fremragende værktøj, når der skal følges op på vores kandidater. Det er let at give feedback samt holde styr på, hvordan en rekruttering udvikler sig, fordi systemet organiserer informationer på ét sted. Hvad vi virkelig sætter pris på med HR Manager er det faktum, at de er så fleksible. De lytter virkelig til kunderne og giver feedback og justeringer hurtigt.”

Christelle Haug Dehli, Forsker, AIMS International

“Moderniseringsstyrelsen har valgt at systemunderstøtte rekrutteringsprocessen i det offentlige med henblik på at øge kvaliteten i rekrutteringsprocessen, lette den administrative opgave og forenkle overholdelse af reglerne på området. Statens eRekruttering leveres af HR Manager og deres rekrutteringsløsning HR Manager Talent Recruiter. Systemet kan beskrives som et fleksibelt standardsystem og er gennem Moderniseringsstyrelsens krav til systemet tilpasset en offentlig kontekst.”

Niels-Christian Aaen Hegelund, Fuldmægtig, Moderniseringsstyrelsen

“En fornøjelse at arbejde i et solidt og professionelt e-rekrutteringssystem. I Humantrust udfører vi vores håndværk med fokus på engagement, respekt og ansvarlighed. HR Manager leverer et dynamisk e-værktøj, der gør, at vi kan koncentrere os om vores kunder og kandidater. ”

Peter Bang Fausting, Headhunter & Partner, Humantrust A/S

“Vi har været med fra HR Managers etablering på det danske marked. HR Manager har vist sig som en lydhør, fleksibel og kompetent samarbejdspartner, som konstant fokuserer på at få optimeret rekrutteringsværktøjet, så det skaber overblik og merværdi i vores daglige rekrutteringsarbejde.”

Helle Meedom, HR Assistent, Kyocera Unimerco

“Vi skiftede til HR Manager, fordi vi ledte efter et fleksibelt og stabilt system, der levede op til vores forventninger. Det var vigtigt for os at have en god og tilgængelig support, hvilket HR Manager leverer. Skiftet til HR Manager har medført, at vi har en e-rekrutteringsløsning i dag, der fungerer, og vi er glade for vores samarbejde. ”

Christina Hjorth Johnsson, HR Manager, Bella Center Copenhagen

“En stor tak skal lyde til HR Manager for et solidt e-rekrutteringsprogram med fokus på brugervenlighed. I Strömma Danmark er gæsternes tilfredshed og oplevelser i højsædet, og det er den samme gode service, vi har oplevet, når vi har haft brug for assistance fra HR Manager teamet.”

Lars Edvardsen, Personalekoordinator, Strömma Danmark

“Skønt at have alle kandidater samlet ét sted – og dejligt effektivt!”

Karin Dupont, Rekrutteringskonsulent, DSB

“Vi besluttede i 2010 at skifte til Talent Recruiter, og fra første dag fungerede samarbejdet helt fantastisk. Jeg tror, at grunden til, at vi hurtigt var oppe at køre med det nye system uden særlige udfordringer skyldtes, at HR Manager ikke lovede mere end, hvad de kunne holde. Og det er meget afgørende for om et it-system får succes eller ej.”

Dorte de Paoli, HR Partner, Alm. Brand Forsikring A/S

“Talent Recruiter fungerer som et godt og nyttigt redskab i forbindelse med rekruttering af mange medarbejdere. Systemet har lettet rekrutteringsprocesserne i Fjord Line Danmark A/S, og vi bruger det samtidig til håndtering af personlighedstest af vores kandidater. Talent Recruiter er på alle måder et godt rekrutteringsværkstøj.”

Lene Byskov Kristiansen, HR Assistent, Fjord Line Danmark A/S

“Vi valgte at skifte over til HR Manager Talent Recuiter, fordi det er brugervenligt, driftssikkert og har et omkostningsniveau, der passer til vort behov. HR Manager yder rigtig god support og er altid hurtig til at reagere på vore henvendelser.”

Jens Ove Rossen, Personalekonsulent, Aabenraa Kommune

“Vi er glade for, at benytte systemet HR Manager Talent Recruiter i vores daglige arbejde. Det skaber overblik over rekrutteringsprocessen og samler al information fra de forskellige opgaver et sted, hvilket i høj grad letter arbejdsgangene. Samtidig møder vi et serviceminded supportteam, som sætter sig ind i de problemstillinger, der opstår og hurtigt finder en løsning.”

Morten Ballisager, Direktør, Konsulenthuset ballisager A/S

“HR Manager Talent Recruiter har fra første kontakt ydet yderst professionel service. Vi har altid fået god og hurtig service ved vores henvendelser, selv i pressede situationer hvor tidsfristen har været kort. Det er altafgørende for os, at vi har en rekrutteringsløsning, som er brugervenlig og tilgængelig. Vores forventninger til HR Manager var tidsbesparelse, brugertilfredshed, minimal administration/drift for administratoren, hvilket HR Manager lever fuldt op til.”

Marie-Louise Simonsen, HR Konsulent, Copenhagen Business Academy

“Berlingske Media er en dynamisk og innovativ mediakoncern, hvilket også er i fokus, når vi vælger leverandører. Det er derfor, vi har valgt at anvende HR Manager Talent Recruiter som vores rekrutteringssystem. Vi oplever Talent Recruiter som et brugervenligt og moderne system med innovative løsninger på mobile enheder, som er vigtigt for os, da mange ansøgere søger vores stillinger, mens de er på farten. Det er også positivt, at vi kan bruge Talent Recruiter til håndtering af interne kurser, som sparer os en masse tid.”

Dorte Storm, HR Konsulent, Berlingske Media

“Jeg er ikke nogen it-haj. Tværtimod. Men på mig virker systemet utroligt logisk og brugervenligt, og det samme siger vores 100 ledere, som også alle anvender systemet i

et eller andet omfang. Jeg er normalt ikke let at forføre, men det er jeg blevet af dette system - på den gode måde - og så synes jeg også, at den tekniske support, vi oplever, reagerer lynhurtigt og altid er meget løsningsorienteret.”

Lasse Jansen, Skandinavisk Rekrutteringschef, Lyreco

“Det er afgørende, at man som virksomhed har et brugervenligt e-rekrutteringsværktøj, der sikrer, at de jobsøgende får en god brugeroplevelse. Desuden er det også vigtigt, at systemet er intuitivt og brugervenligt, så man hurtigt kan få de nye medarbejdere til at gøre brug af systemet. Desuden skal det være fremtidssikret - for eksempel hvis man på sigt ønsker at rulle ud i andre lande - samt kompatibelt i forhold til forskellige devices så brugerne via apps kan anvende systemet, også når de ikke sidder foran computeren.”

Pernille Sandberg, Head of Talent and Leadership & HR Director, Falck Group Assistance

“Talent Recruiter giver os en række nye muligheder i forhold til vores gamle system - som for eksempel en app, der giver mulighed for at tjekke indkomne ansøgninger på smartphones, uden at man skal have computeren frem. Mange af de brugere, der har gjort brug af Talent Recruiter indtil nu, har givet os tilbagemeldinger om, at systemet er tidssvarende og meget brugervenligt.”

Anja Berlin, HR Business Partner, Nordic Sugar

“Vi har søgt efter en platform, der kunne understøtte vores strategi og skabe struktur for vores medarbejderdata. Vores nye samlede HR-platform skal først og fremmest fungere som HR-system, men lige så vigtigt er det, at systemerne kan hjælpe os med at imødekomme de nye regler i persondatalovgivningen. Både Talent Recruiter og Talent Manager forekommer brugervenligt og har et flot visuel udtryk.”

Anders Jacobsen, HR ansvarlig, Autohuset Vestergaard

“Samarbejdet med HR Manager sparer både tid og penge for Inspari på bundlinjen. Det er en lettilgængelig og strømlinet rekrutteringsproces, og efter en ganske kort introduktion til systemet er man selvkørende.”

Elisabeth Kolind, HR Business Partner, Inspari

“Hos Amnesty International sidder vi med mange forskellige opgaver, så derfor er et velfungerende rekrutteringssystem yderst vigtigt. Vi kommer fra en anden udbyder, som vi egentlig var glade for, men vi valgte alligevel at skifte over til HR Manager grundet brugervenlighed og fleksibilitet. Det fortryder vi helt klart ikke. Det har været en super implementering, og vi oplever samtidigt en spot-on service, når vi ringer ind til supporten, som betyder, at vi kan fokusere på vores primære opgaver.”

Elisabeth Rasmussen, HR-Chef, Amnesty International