New UI, excel export & API

New UI in employee details

The user experience has been enhanced with new UI that looks more modern and aligns more with Talent Recruiter. The functionality remains the same. See picture 1 in the slider below.

Excel export

We have improved the excel export, so it is now possible to export salary from employee work history records. There was also a problem with age in the report that has been fixed. See picture 2 in the slider below.

API

The salary field in employee’s other information can now also be extracted via API. See picture 3 in the slider below.

Dansk

Nyt UI på medarbejder information

Vi har forbedret brugeroplevelsen med et nyt layout, som er mere tidssvarende og frisk. Det er også mere i overensstemmelse med Talent Recruiter. Der er ikke ændret på funktionerne.

Excel export

Vi har forbedret excel export så det nu er muligt at eksportere lønhistorik. Der var også et problem med alder, som er blevet rettet.

API

Lønfeltet i medarbejders persondata kan nu også trækkes via vores API.

Norsk

Nytt brukersnitt i ansatt informasjon

Med forbedret brukersnitt har brukeropplevelsen blitt moderne og mer i samsvar med Talent Recruiter. Funksjonene er det samme.

Excel export

Vi har forbedret eksporten av Excel som betyr at det er mulig å eksportere lønnshistorie fra ansattes arbeidsarkiv.

API

Lønnsfelt i ansattes “Annen informasjon” kan nå trekkes ut via API.

Svenska

Ny UI i medarbetarinformation

Vi har förbättrat användarupplevelsen med en ny och modernare layout, som dessutom liknar Talent Recruiter mer. Funktionaliteten är fortfarande densamma.

Excel export

Vi har förbättrat Excelexporten, och det är nu möjligt att exportera lön från medarbetarhistoriken. Tidigare var det även ett problem med ålder i rapporten, vilket också har blivit åtgärdat.

API

Fältet för lön under medarbetares personuppgifter kan nu hämtas ut via API.

Back to Release Notes